Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparens


Jag känner dig

du som ger mig liv och glädje

jag känner dig djupt inne i mig

och jag älskar dig



Jag ska göra allt

för att göra mig tillgänglig för dig

så att vi kan leva och lära

leka och älska



Äntligen känner jag dig

kom med mig




Fri vers av livsdans
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 13:58



Bookmark and Share


  Freeman
Dina ord vibrerar och strålar...älskar rubriken!
2007-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt lättsamt och vackert skrivet :)
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans