Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jesus vände mig ryggen

när ångesten greppar tag
kväver allt annat

när all lycka förvrids till dödslängtan
alla vackra minnen försvinner

när gud hånar
jesus vänder mig ryggen

när livet blir en plåga
när de blir för starka
när alla demoner vaknar till liv

blåser på min kind och säger
att allt var en dröm




Fri vers av trixas
Läst 764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas