Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Hur har jag hamnat
Längst ned i en bottenlösbrunn
Ser dagsljuset högt där uppe

Ovanför normalitetsnivån

Sluter armarna kring mina knän
Härdar ut till nästa nivå
Bara en dag till, en vecka
som sakta blir till ett år

Snälla hjälp mig…




Fri vers av lilla t
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 22:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en hjälplöshetens och våndans rop ur brunnen som aldrig bottnar...
2007-10-10

  Yvonne
Djup dikt. Så kan man känna sig ibland. Hoppas du snart hittar dagsljuset där uppe. Det brukar ju gå till slut. Jag slänger ner ett rep till räddning!
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t