Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att kinesiskt tecken för kris är sammansatt av två. Det ena är riskt och det andra är chans.


Tecknet för K R I S


Kommer man till den
punkt då man inte längre
är rädd för något
att förlora så
kan krisen säkert vara
en väckarklocka




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 10:23



Bookmark and Share


  hero40
Kloka ord med innebörd!
2007-10-07

  Kajoo
jag förstår inte texten... skulle förstå bättre om det stod :

Kommer man till den
punkt då man inte längre
är rädd för att förlora något
så borde det börja ringa väckarklockor i öronen.

då skulle jag se ett budskap i dikten.

annars så var det fint skrivet
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP