Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Låt mig drunkna i dina mörkblå ögon
Tillåt mig att stanna där i ögat
Så att jag alltid tillhör dig




Fri vers av lilla t
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 15:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"om ögonblickar kunnat tala...\" vilket dom gör i detta fallet... klarspråk...
2007-10-10

    White as a star
Åh.. :) Så fina dikter du skriver!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t