Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en text som går ganska mycket på rim, och jag vet inte vad det är men ni kan läsa den ändå omni vill.


hjärtan av sten

Snart så känner jag ingenting alls
Med hjärtan av sten
så klarar man allt
För ingen kan se när stenen blir till sand
För vi klarar ingenting alls

Om dagar och år när hjärtat läker igen
När ensamheten fått en vän
när natten funnit dagen
Och man känner det i magen
För nu släpper alla kraven

Kraven om natten och dagen

om att sova och att vara vaken

om att andas och se

Men vi tänker inte alls
För andas vi redan kan

Ensamheten bor i magen
Min ensamhet är större än dagen.




Fri vers av abstraktioner
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-10-07 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abstraktioner
abstraktioner