Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you make my life <3


Sanna Kumpula Tideskog

stressar jag för mycket ?
Jag pallar väl inte trycket,
men min älskling ,

inte meningen att det skulle bli såhär..

Jag tänker tillbaks på hur det var ,
när det va du & jag , varje dag ,

Än finns det kvar, kanske inte lika uppenbart som förut..

Tänker ofta tillbaka på de där gångerna "gänget" softa ,
torkar tårarna..


Lämna mig inte ;/




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 656 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-07 19:57



Bookmark and Share


  fågel grå
Min Älskade Elva.
2008-12-09

  fågel grå
Fint skrivet om vänskap.
Jag vill läsa mer av dig.
2008-07-08

  devilsangel
Vänskap är det finaste vi kan få, du skriver så vackert om det här, äkta och innerligt. Jättefint!
2007-10-09

  aol
mycket fina radersom visar en innerlig känsla fin poesi
2007-10-08

  Agnes
En poetisk pärla med många bottnar. Du har ett bra språk för att vara (bara) 14 år!
2007-10-08

  Bjarne Nordbö
Är så glad över den vän du har. Gissa om hon blir glad när hon läser det här. Man behöver inte så många av dom, bara de är äkta. Bra skrivet.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg