Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, skär mig

 

släpper mitt svärd

sänker min sköld

 

 

K O M

 

skär hål i mina hudar

spetsa mina ansikten

slå av de skelett

som håller mig uppe

 

 

 

 

äntligen

 

 

får

MänniskoFruktan

 

ingen näring

ur

min

ande

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-10-08 00:00



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Starkt om att låta saker bara vara. Att våga någonting som ändå inte är att ge upp.
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes