Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stannade till

.

Darrande
Skadad
hittades hon
hopkrupen i ett hörn

Uppdragen
Avborstad
lämnades hon
ensam med sina sår

Rädd
Vilsen
står hon
där du lämnade




Fri vers av Mejja
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-04-25 15:13



Bookmark and Share


    Camapani
sorgligt. djupa sår river i ensamhetens trygga eller otrygga vrå..
2005-04-29

  KristinaE
Burr, inte kul... men väl skrivet
2005-04-29

    popoffer
jag ser allting framför mig, du har lyckats fånga nuet.
2005-04-25

    carimba
Jo, den är smärtsam att läsa, men mitt i detta så gläds jag åt att du tagit uppskrivandet igen. De är så starka och fina dina alster
2005-04-25

  Markattan
Skört och smärtsamt om att bli funnen och sedan övergiven. Jag får så starka bilder upptill dessa gripande ord...
2005-04-25

  O_regelbunden
Åh vad jag tycker om ditt sätt att skriva! Smärtsam är ordet för denna text.
2005-04-25

  Pica pica
Så smärtsamt sorglig den är...denna din dikt. Gjorde så ont att läsa...
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mejja