Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Sanningen
Sanningen kommer snart
mycket snart

stirra dig i ögat,
du kommer inte veta vad du ska säga.
Lögnens svarta filter har omslutit din själ.

Sanningen kommer fram i det allra mörkaste
Sanningens brunn har slukat dig.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-10-09 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand