Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten Evighet

I en liten Evighet,
har jag väntat på dig
på att du ska andas på mig
så jag får känna att du lever
så att jag förstår dig
så att jag förstår hur ditt hjärta slår
andas
bara lite grann
jag vill
jag vill verkligen veta
om du finns i mitt hjärta
om det var som det var
För en liten evighet sedan....




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 20:50



Bookmark and Share


  sockerspöket
så underbar! Känner igen mig väldigt mycket.. från en tid för en liten evighet sen :)
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand