Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Vinklad, skrynklad eller synkad för att passa

Böjd, Krokig, eller rak i ryggen

Var sanning har sin genomträngande smak

Söt, sur eller rent av sliskig

Bitter, besk eller kanske brännhet




Fri vers av lilla t
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 21:01



Bookmark and Share


    White as a star
Du har fångat sanningen i några rader!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t