Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara så här det är?


Nattliga himlabestyr

Månen klättrar till sin plats uppe i himmelens palats

Stjärnorna placerar sig elegant i rad för att passa in i himmelrikets maskerad

Himlakroppar och planeter dansar disco i evigheter

Sakta avtar festligheten, sången slungas ut i etern

Månen kryper sist i säng och vilar ut på en grönskande äng




Fri vers av lilla t
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 21:18



Bookmark and Share


  To
Vin sagolik text av rymden här utanför.
2007-10-10

  Ronny Berk
så vackert vilar drömmar på grönskor om månen nattar sej efter festen... efter evigheta danser...ja...
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t