Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläck

bläcket på dina läppar
det är där vi hamnar

när vi somnar om




Fri vers av dansfeberigen
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-10-10 01:24



Bookmark and Share


  Mögelhud
Fint, fint. Jag tycker om den, den gav mig lugn, av någon anledning.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

dansfeberigen