Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosioner

jorden
exploderar
vi flyger alla hela och rena
huller om buller
rakt ut i rymden
in i totalt mörker
och jag ler och skriker till alla som är rädda:
”NU BÖRJAR VI OM!”




Fri vers av dansfeberigen
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-03-01 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansfeberigen