Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har redan stor segregering i vårt samhälle. Det är ju inte enbart beroende på den här regeringen, detta har pågått länge. Men nu blir allt så tydligt, det finns väl ingen som kan missa detta?


Segregationstävlan

Fattigdom kan väl
bekämpas genom att man
låter bli att se

de fattiga som
dräller omkring på gator
och torg störande

inslag i den nu
välbeställda och allt mer
rika övriga

befolkningen i
vårt pågående vi och
dom - samhället som

vi skapar dag för
dag med ökande klyftor
som ständigt tävlar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 08:31



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så är det! bra skrivet!
2007-10-10

    Maria Malm
Bra skrivet.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP