Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju inget annat än resursslöseri, tänkte jag när jag studerade mig själv och mitt förhållningssätt till somligt.....


Resursslöseri


Vilket
slöseri
med
mina
resurser. . . .

. . . . tänkte jag en ovanligt klartänkt morgon

Att ge
utan att
få tillbaks
så mycket
som ett
svar på
en fråga. . . .
. . . . det är väl ändå höjden av resursslöseri

Idag
börjar
jag
att
spara




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-10-10 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP