Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harsha

 

du saknas här
ett tomrum
som inte fylls

av någon annan




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 558 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-10 11:14



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Jag håller fullständigt med.
Kram till dig Harsha, om du läser det här.
2007-10-14

  "Silver" VIP
Ja, hon är saknad. Hon skrev härlig poesi (minns särskilt hennes sommardikt) - och så brukade vi vinka till varandra under dikterna :)
2007-10-13

  sister mary
Saknaden i ett nötskal, väl fångad!
2007-10-11

  Söder
ja, hon förgyllde med sina underbara dikter...
2007-10-11

  Ronny Berk
instämmer i uppropet...ja...
2007-10-10

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tomrum, både på poeter.se och i andra skeden av liven, fångar du här. Enkelt, stilla, effektivt, berörande.
2007-10-10

  Maria Zena Viklund
jag vet ej vem, men anar tomrummet, vackert!
2007-10-10

  Albert
ja, å vad jag väntar på Harsha!

Här är en av hennes fina dikter:


Du lyser
mig hem
när jag går vill

du speglar mitt ljus
du nynnar mig mild

smekande
när jag slutit mig
du öppnar mig till liv

stillsamt
när jag slutat andas
du löser sorgens band

älskade
jag slår ut i din famn
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth