Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärta på insidan


Jag ska slita loss mina näthinnor


Jag ska slita loss mina näthinnor

Där bilden av ditt leende ansikte etsats sig fast
För vem fan vill ha kvar en bild fastbränd av ett svin som du?

Jag ska pulverisera ditt bultande hjärta hårt mellan två kvarnstenar
sedan sopar jag ihop mjölet av ditt före detta hjärta i en röd sammetspåse.

Sammetspåsen låser jag in i ett kassaskåp med ett krångligt kombinationslås
Där ska ditt söndersmulade hjärta ligga i tryggt förvar
så att ingen annan tar den plats som var min



Du kan gå runt och leva med ett hål istället för hjärta,
du som orsakat mig oändligt med smärta.




Fri vers av lilla t
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 21:44



Bookmark and Share


  sister mary
Maffig hämndlystnad,som det känns när deppigheten gått över i energigivande ilska. Friskt vågat att använda hjärta och smärta i slutet. Här sitter den kombinationen riktigt bra!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t