Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara är att släcka höststjärnor

ska det betyda något
finnas
en stor mening


idag -







släcka
höststjärnor

genom parken








inte ramla


i trappan






Fri vers av Linneatystnad
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-10-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad