Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute i mörkret...


ute i mörkret glimmar,
stjärnor,
väntande på morgontimmar.

månen stilla skiner,
på himmel
bakom fördragna gardiner.

nattens mörker är så tyst,
ligger,
lycklig, varm, och kysst




Fri vers av Stormöga
Läst 572 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-10 22:25



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2010-04-14

  Nic Orblin
Vackert <3
2007-12-22

  Jean-Michel Orblin
brukar också titta på natthimlen!
vackert
2007-10-17

  Lapptanten
Åh vilken fullkomligt underbar text! Såväl innehållet som flytet i texten! Bokmärkt, utan tvekan!!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga