Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under näraliggande filosofiska stunder tvingades jag inse att allt kan hända om inte haspen är på...


som om bäcken leker med näcken


de goda orden befuktade du
myllade varligt som odalmannen

ympade rosenkvistar
med inåtvända taggar
min trånads blodrister

förgrodde jag säden

din sava källans gömskor
min själs hugsvalelser
kroppsliga stillnader
flödar som vore känslor om våren
ljuvligheta stunders lustnader

som då näcken leker i bäcken







Fri vers av Ronny Berk
Läst 652 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-26 19:12



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
kroppsliga stillnader
flödar som vore känslor om våren


_______________+++++!!!!!!!!!!!
2014-12-13

  swimsus@gmail.com
Underbar bild till en ännu mer underbar dikt!
2008-01-06

  mfinne
otroligt vacker och lustfylld
2007-11-27

  charlotte hedendahl
Välskriven,vacker och lustfylld
2007-11-27

  Kim VIP
Natur och lust hör liksom ihop!!! Igår kväll på Lady Ch älskare, så jag var väl redan inne i det här tänket....
2007-11-26

  Inkarasilas
Piuuh, det är liksom mer än hett, rent av förbannat kokande och trånande, ojoj!!
2007-11-26

    *Zenobia*
och bäcken porlade och dansade i näckens melodiska toner...
2007-11-26

  SusanneStrömstedt
Och näckens polska höres i forsens brus :-)
Texten fortsatte i i mitt huvud...
2007-11-26

    Nattviol
`befuktat´

skör poesi
som försiktigt
smeker våra kinder

´trånader och flöden´

som - livet

: )
2007-11-26

  isabel louise
vackert och finstämt...gillar titeln den är lekfull :)
2007-11-26

  Maria Zena Viklund
din sava källans gömskor
min själs hugsvavelser
kroppsliga stillnader
flödar som vore känslor om våren
ljuvligheta stunders lustnader

Ljuvligt!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk