Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopp i trötthetenstecken

Det tändes
och kändes så innerligt

innerligt


kändes nära
och nästan verkligt


verkligt


jag vaknade
och det fanns kvar

fortfarande



efter alla år





Fri vers av ospray
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-12 01:50



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vackra och optimistiska strofer som får mej att må mycket bättre !
Härligt !!
2007-10-12

  Ronny Berk
en hoppets fina poesi...ja...
2007-10-12

    Bodil Sandberg
En jättefin dikt i hoppets tecken!!!när lågan tänds just när man tappat sin tro...
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray