Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kände mig klassisk


Du vill vara Ikaros



Det skrämmande vackra i ditt fiskmåsskri skulle få festens deltagare att tystna och alla drog djupa andetag innan du dök och splittrade spegeln mellan luft och vatten och jag skulle gärna slutat dansa och tyngdtvingat dina fötter bland oss på marken för jag såg att dina vingar var trötta på luftmotståndet och varje gång du skriker du skriker du skriker får jag en obeskrivlig lust att foga din fjäderdräkt in i varm blöt asfaltsmark men du älskar att falla handlöst du vill in under ytan du vill vara blötdjur du vill vara Ikaros och du vill och du vill och du skriker och du skriker och du kommer aldrig att stå bland oss på två ben.




Fri vers av Emmelie Bryntse Frisk
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-04-26 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmelie Bryntse Frisk