Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt vaggande hjärta

du
reser i okända trakter
och jag vaggar dig i mitt hjärta
frammanar dig

som en konstnär skapar
målar jag dig
i ord

så länge orden flyter ur min penna
lever du
i gryningen
i skymningen
men allra mest
under nattliga timmar
och
min tankes kraft
är stor
som en laserstråle
cirklar den över jorden
söker

och jag finner
som ett ekolod
i havsdjupet

på radarskärmen i mitt
vaggande hjärta
finns nu en
prick




Fri vers av Aisha VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-12 11:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Mycket vackert skrivet.
2007-11-07

  Maria Zena Viklund
och jag finner
som ett ekolod
i havsdjupet

på radarskärmen i mitt
vaggande hjärta
finns nu en
prick


UNDERBART!!
2007-10-16

  Simmerskan
bara rubriken talar för sig.

Även jag gillar dessa rader bäst:

\"du
reser i okända trakter
och jag vaggar dig i mitt hjärta
frammanar dig

som en konstnär skapar
målar jag dig
i ord\"

Jag vet inte riktigt vad jag mer kan säga. Jag gillar verkligen din dikt. :)
2007-10-13

  Albert
Men kära Aisha, så fint du målar! :)

Å vad jag tycker om dina dikter. Åååh
2007-10-12

  ramlar
\"som en konstnär skapar
målar jag dig
i ord\"

ojoj, tjusigt.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP