Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nektargalningen



min totala tondövhet till trots

njuter jag obeskrivligt
av näktergalens paradisa fröjdesånger
den grönskande bokens
älskogssånger
lövverkets
med det absoluta gehöret
den ljumheta nattens crescendo

nu vill jag döda en fågel




Fri vers av Ronny Berk
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-12 17:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
What? Detta bådar
inte gott! Jag hade
trott och förstått
att Du var en fridens
man, nu försvinner
jag minsann...
Till en ann...
2008-01-18

  Helena
Vackert och målande, men varför döda den stackars fågeln?
2007-10-15

    ej medlem längre
Underbart skrivet
2007-10-13

  isabel louise
hur kan du vilja döda en fågel?? de som sjunger så vackert! och du tondöv..tror dig inte för fem öre :)
2007-10-12

    Nattviol
okej, döda en fågel men inte
mina koltrastar (fast de sjunger
ju inte den här tiden på året..)
har svårt att se dig tondöv - för
din poesi är som smäktande
toner för en skara traskandes
gräsrötter...
vem behöver absolut gehör
när vi kan läsa dig?
2007-10-12

  Maria Zena Viklund
men Ronny! hur kan man vilja döda en fågel?
2007-10-12

  Madjori
Håller med föregående talare och jag hänger inte riktigt med på avslutet.
2007-10-12

  devilsangel
Hm..ett oväntat slut i vacker poesi..
2007-10-12

  Myself
det finns ju gränser för allt,så även skönhet,ibland tycker jag att jag mår dåligt om allt är för fint/bra,nä,lite action är aldrig fel.
2007-10-12

  lilla t
Så att du kan sno dess sång, funderar... Du flätar bra tycker jag!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk