Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns några saker jag har extremt svårt för hos människor. När man inte får något tillbaks i form av en kommentar.


Snålhet eller


Fick ett mejl
med frågan
om bilderna
hade kommit

Jag som hade
skickat dig
bilder mejl
vanlig post

utan en enda
kommentar
från dig
vet jag inte

om jag bryr
mig om
att svara
dig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 20:29



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Alla borde kunna vara generösa med ord! ;D
2007-10-13

  LassO
Ibland är man snål med ord. Tyvärr
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP