Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskyssar

Kärlekskyssar
som smakar sött
och på något underligt sätt
öppnar blå ögon mot en värld,
som verkar vara så perfekt,
där inget kan gå fel
och det enda som betyder något
är det faktum att mitt hjärta slår så hårt
att det värker i bröstet

Det finns inga ord för hur du får mig att känna
Allt jag önskar,
min enda önskan i världen,
är kärlekskyssar min ängel,
blott kärlekskyssar




Fri vers av Paulina
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-04-26 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina