Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De, dom andra

Hon ler och för saxen till håret.
Klipper till,
och ser en lock falla ner i handfatet.
Klipper igen,
och igen.
Hennes leende stelnar,
blir till ett flin.
Flickan som en gång bar guldögon
äger nu endast svart blick.
En blick som stirrar tillbaka från spegelglaset
och bränner små osynliga hål på hennes hud.

De,
dom andra,
krossade henne under sina fötter
låt henne genomgå en extreme makeover,
men en från helvetet,
där allt hon fick var ett fel vridet skönhetsideal
och en söndertrampad själ.




Fri vers av Paulina
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-04-26 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina