Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en liten ask

 

skuggan hinner ifatt
som en mörkerton

en bitterhet spetsar
mina andetag

ljuset får jag
kämpa för




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-13 00:18



Bookmark and Share


  noname_realmind
Skuggor som berör...
Vemodsvackert
2007-10-15

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-10-15

  aol
ja så är det 5stjärnor till dig
2007-10-13

    Bim
...jo så är det,-man önskar det var tvärtom.Hälsn.Bim
2007-10-13

  Ronny Berk
bitterheta skuggmörker sveper poesin...fångas av ljuset... eller...
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth