Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROVDJUR

Ja vesst ä ja knäpp
så värmlänning ja ä


inga björner här nä
inga varger här nääääääääää


glad att jag bor i skaraborg (fast ja ä värmlänning)





VARFÖR----------denna hets mot våra få rovdjur???




har björnen erkänt ?




ja måste tillägga att jag blir sjukt illamående !!!




Fri vers av ospray
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 01:37



Bookmark and Share


    tramp
hurra leve björnera !
2007-10-16

  SusanneStrömstedt
Hos mig i Bullaren finns både och....
Vackra djur,men farliga
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray