Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig leva

Solen bländar, vinden blåser, vattnet kyler.
Folket har bråttom, ser ej; kanske inte nödvändigt men betyder ändå så mycket.
För mig som står ensam kvar.
Jag andas.
Jag existerar.

Solen värmer, vinden stärker, regnet renar.
Folket ser nu, tycks känna igen; kanske inte nödvändigt men betyder ändå så mycket.
För mig som nu har svar.
Jag förverkligar mina drömmar.
Jag lever.




Fri vers av Lilla fågel
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 20:37



Bookmark and Share


  To
Läser denna text igen. Den är ju riktigt bra!
2009-02-19

  To
Oj så vacker text. Snacka om att ta vara på nuet och kunna njuta av sitt liv som en fri och frisk människa.
2007-10-13

  Tabes
Jag gillar hur de två styckena liksom löper parallellt. Väl skrivet dessutom!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla fågel
Lilla fågel