Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mejl till barndomen

Kära barn,

Din själ kommer sakta att läkas. Du kommer att se dig själv med andra ögon. Du kommer att förundras över hur stark du var. Hur du stod där ensam kvar. Ensam i världen min vän; med ögon som blundade för din svaghet. Ögon som inte ville se; se din utsatthet sakta förgöra din själ.

Dina tårar kommer att torkas. Betraktarna; de kommer alla att se dig. De kommer att förundras över hur stark du är. Hur du kämpar för andra. De som dina ögon ser; ögon som förundras för deras skönhet. Ögon som faktiskt ser min vän; ser den utsatthet som vissa själar utstår.

Barn, du har fått mig att förstå nu. Förstå att det finns en nära lycka att nå. Om det så bara är för en stund vill jag leva. Leva mitt liv här och nu. Se den värld som är vacker; en värld som jag älskar för all dens skönhet. En värld som faktiskt finns hos oss; som vi lever i och där våra själar möts.

Jag lever nu.

Med vänlig hälsning,

Din vuxna själ




Fri vers av Lilla fågel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 23:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Gillar ditt sätt att ge livet ett perspektiv mot sig själv och sin barndoms själ. Snyggt!
*tummen upp*
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla fågel
Lilla fågel