Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma tillsammans

Han betraktar hennes figur genom sitt fönster.
Hon är vacker.

Hon skriver ett par rader till den hon älskar.
Han är charmig.

De möts i rummet intill. Medvetna om varandras längtan.

Längtan till någon annan.




Fri vers av Lilla fågel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla fågel
Lilla fågel