Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mothugg

Solen värmer hav.
Vågorna svalkar klipporna
och korna ligger så stilla och väntar liksom jag.

Jag går inte längre.
Jag stannar och tar en ny väg.
Jag väntar inte längre.
Om du inte möter mig.




Fri vers av Lilla fågel
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla fågel
Lilla fågel