Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få bygga en bro till ditt hjärta

Mörkret skymmer din sikt.
Ljuset ger mig hopp.
Vill dela med mig; vill nå fram.

Så jag börjar så sakta att riva den mur som skiljer oss åt.
Hoppas på att gruset ska skapa vår bro.

Men du bara blundar för gruset som hopas i hög.
Och på vår sköra väg du vandrar i väg.

Utan att se;
Min hjälplöshet som sakta river min själ.




Fri vers av Lilla fågel
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla fågel
Lilla fågel