Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svenska ett heligt språk

 

för den bringar livsvisdom
i sitt sköte för var och en
som reflekterar över orden




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 09:57



Bookmark and Share


  Albert
å... då kanske småländskan också är helig
hur tokigt det än låter

tänk... mitt språk, mina ord är heliga...
mmmm... måste vara försiktig, kanske

eller modigare, ja modigare!
2007-10-15

  Maria Zena Viklund
ja, som fjäril, bortom....så vackert, är de svenska förresten?
2007-10-15

  Mikael Lövkvist
Detta är verkligen sant, och du själv lever
i enhet med dessa dina ord.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth