Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svida Svida, du sanning

måste sanningen svida så
Svida så det gör ont i ben och hjärta
fräta sönder varje litet ben tills det inte finns nåt kvar
Sanningen
sanningen måste den finnas?
Lögner är värre ändå
Så tack för den svidande sanningen...




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen fräter bara sönder det som måste frätas sönder, d v s lögnens babelstorn.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand