Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandras

senapsgula strumpor
lyste lystet
på pelaren

altaret andades
då dansare
bröt benen

en ensamhet
målade manikyrister
friska formalister

citrongula cellon
i ingenmansland
tröstade tilliten

junifödda jungfrur
neg normenligt
rent resonligt

kommersiella kamrater
omhändetog ormar
genus grusas




Övriga genrer av serum
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-04-26 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum