Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt verktyg

ger kraft åt mitt verktyg



till att fortsätta att

producera ett livskraftigt


alternativ till




ingenting



tack




Fri vers av ospray
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 02:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du har en skruv lös
så kan jag bidra med en påse rostiga muttrar
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray