Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ängel på hösten


Höstängeln

Sparkat av mig skor, hoppar runt i strumpklädda fötter
Stannar upp,snurrar runt, runt i en färgsprakande lövhög
i en galen dans

Sträcker händerna mot himlen
Drar in ett djupt andetag och känner hur den friska luften
susar ned i mina lungor och till bristningsgränsen fyller de ut varenda liten cell i min hösttrötta kropp

Far runt och skrapar ihop en bauta samling av de ratade löven
Blänger på höstens färgstarka lek hög med en stor portion förakt
Kastar mig sedan handlöst rakt på alla löv med rosade kinder
Frenetiskt viftar jag med armar och ben
Och skapar en ensam höstängel




Fri vers av lilla t
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 08:08



Bookmark and Share


    undefined
underbart härligt och alldeles frustrerande på nåt sätt , mycket bra :)
2007-10-18

  Leif Furstedt
Livgivande och vacker i tider som ofta går i moll. Tjusigt.
2007-10-15

  Ronny Berk
i avvaktan på snöänglar kan lövdito vara fullt försvarbart...
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t