Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rykande färsk nyhet att läsa


Stockholm har slut på bröstmjök

 

Så är det därför
det ter sig
så näringsfattigt?




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 09:31



Bookmark and Share


    Bim
.....i Sverige där vi är så duktiga,-är det månne silikonet som ,nää..
2007-10-15

  rebecca d
*fniss*
2007-10-15

  Anna H
Jadu, det kan man fundera över. Intressant vinkling på problemet!
2007-10-15

  Maria Zena Viklund
har det stock(holm)at sig?*ler*
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth