Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rening

 

putsar fönster

gnisslar och gnor

fladdrar och svettas

 

ser på glasrutan

ser smuts och fläckar

 

byter fokus

älskar utsikten

slutar putsa för dagen




Fri vers av Tabes
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 14:36



Bookmark and Share


  Lia-Lej
För pulsens skull..Take a long distance look!! Kloka, kloka du!!!
2008-08-24

  Jojo
Mitt i prick!! Tack. Det var välformulerade ord rätt in i min vardag!!
2007-10-16

  Maria Zena Viklund
snyggt fångat!
2007-10-15

  Rosmarin
se det man har i stället för att jaga efter det man inte har

vackert uttryckt, sett genom ett fönster
2007-10-15

  Albert
djuret från norr har kommenterat
jag är odjuret från norr

eller kanske det är du, förresten

i alla fall är dina dikter outstanding!


\"byter perspektiv\"

hela livet handlar den här om
hur man ser

det är fint tycker jag

Ja, vad ser man egentligen?
Jag säger: Världen är vacker! (För jag är kär)
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes