Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rymden hör ingen dig gråta.

Stjärntårar faller ifrån rymdens mörka kind.

De dövas musik.

De fotspår som finns på en strand sköljs bort av vågorna.

Sitter tom och hjälplös, känner mer, hör mer, vet mer.

Orkar inte se det falska längre.

Flyger bort, ut i rymden.

Inga mer frågor med dumma svar, släpp ut allt.




I rymden hör ingen dig gråta.





Fri vers av Tezzan__
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 19:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker!
2007-12-10

  elden
-`v´-
2007-10-19

  om en Siri
Du skriver som en gud - gudinna!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__