Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöshet

Tänk om ord kunde beskriva
men de räcker inte till

Tänk om ord kunde förklara
men de räcker inte till

Tänk om ord kunde hela
men de räcker inte till

När orden inte talar
talar tystnaden

sitt eget språk

och jag
är analfabet




Fri vers av Tosan VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 20:37



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för det ord inte kan säga och beskriva, men det finns ju många språk i det vi är !!!
2008-06-07

  Marreb
.. vare sig de är uttalade eller formulerade eller inte..
2007-10-16

  Marreb
Gott att ha dig tillbaka Tosan. Orden finns alltid nära dig.
2007-10-16

  Anjeska
Skönt att läsa dina ord igen:-)
Men jag kan känna med dig i när orden inte finns där eller räcker till.
Mina har valt att \"stanna inne i själen\" för en tid...
2007-10-15

    eva m h
Jag har saknat dina ord!!!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP