Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh,vilken underbar morgon Åh,vilken underbar dag i en fibromyalgisjuks värld


Lyckan är.....



Vaknade på morgonen utan värk
Helt underbart och väldigt ovant
Då kunde jag prova mina nya kläder
Helt underbart och väldigt ovant
Och kan ni tänka er - satt som gjutna
Helt underbart och väldigt ovant
Sen passade jag på att njuta i badkaret
Helt underbart och väldigt ovant
Jag kunde ta mig i och ur själv,utan hjälp
Helt underbart och väldigt ovant

Lycka är också det som händer i det lilla
men för mig är det nåt jättestort
Helt enkelt otroligt underbart

©Susanne Strömstedt






Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 08:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"lycka är det som händer i det lilla\" ... så rätt och riktigt och av tacksamhet skrivet; samtidigt berörande genom budskapet om den ofta närvarande smärtan...
2007-10-16

  Anna Nickolausson
den lyckan är storartad och ger en underbar frihetskänsla
2007-10-16

    sunnanvind
Vet precis vad du syftar på här Susanne! Du fångar det helt perfekt!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt