Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men sparar du inte dina dikter? Skriver du direkt? Har du ingen kladd? Inget original?


Förgänglighet


Om sajten
går upp i
rökrymden
följer de
flesta av
mina dikter
samma väg

Ska du inte
gardera dig
undrade
mina vänner
och jag
log och
svarade

Kära vänner
jag har
insett att
allt är
förgängligt
min enda
stund är
nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 11:44



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Bra skrivet och fin livsinsikt!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP