Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på andedräkts avstånd

ack
på anderdräkts
avstånd
så nära
kan jag nu skymta det

och med
hennamålade händer
håller jag varsamt
fram
den hamrade skålen
för att samla in våra
tårar

glädjetårar
längtanstårar
avskedstårar
så förgängligt som
dervishens dans

och
återseendet
blir i samma stund till
avsked




Fri vers av Aisha VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-16 22:30



Bookmark and Share


    Jess81
alla världens tårar samlas och skapar underbar poesi från din penna!
2007-10-17

    ej medlem längre
Ziba underbart skrivet!
2007-10-16

  Maria Zena Viklund
mycket vackert om tårar!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP