Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade en diskussion

Det var inte så allvarligt
Utan mest vardaglig

Men så plötsligt
Ändrades hennes humör
Och hans också

Ömma tår
Ömma hjärtan

Vi hade en diskussion

Men så plötsligt
Kastade hon porslin
Och han möbler

Ömma huvuden
Ömma minnen

Vi hade en diskussion
Men den tog slut

Så abrupt
För oss alla




Fri vers av EMITSTI
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 03:34



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Oj vilken stark känsla! Den mjuka stämmningen hur dikten berättar händelsen, förstärker innehållet än mer.
2007-10-20

  Jean-Michel Orblin
Man ska hålla sig till ord, det ska absolut räcka
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI