Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Aldrig dör den vars hjärta lärt känna kärlek,
min odödlighet är inskriven i livets bok."
Hafez



min käraste vän

oh
ögonblick
dyrbara som nardusolja
söta som dadelns saft
korta
men rymmer ett helt livs
ömhet
och är för
alltid rotade i våra hjärtan
som outplånliga ärr

och vi är inte som
Farhad och Shirin
för mitt hjärta
blöder inte
det blommar

och
doften är för alltid
hos dig




Fri vers av Aisha VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-17 10:44



Bookmark and Share


    TOM
mums
2008-04-14

    TOM
kram tom från argus
2008-04-13

  Carola Zettergren
Vacker! Ljuv poesi!
2008-01-22

  Maria Zena Viklund
mycket vacker!
2007-10-24

  Manal
jag vill veta vart du finner dessa vackra ord, som glittrar och blpmstrar upp. Tack!
2007-10-19

    ej medlem längre
Underbart skrivet, ziba...
2007-10-17

  Albert
kan bara le
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP